Držimo naš pogled na Isusu Kristu

"Uprimo (fokusirajmo) pogled u Začetnika i Završitelja vjere, u Isusa Krista..." (Hebrejima 12:2)

Sotona sa svojim legijama juriša žešće nego ikada na cijelo čovječanstvo a posebno na Crkvu Isusa Krista. Zašto? Zato što mu je ostalo još malo vremena prije nego li ga Svevišnji sveže i baci u tamnicu. Da, ostalo mu je još samo malo vremena i zato podiže oluju za olujom, potres za potresom, rat za ratom, svakojaku kušnju kojom želi udaljiti čovjeka od Boga.
Svakodnevno slušam o ljudima koji oboljevaju od smrtonosnih i neizlječivih bolesti, o razvodima, gube imovinu i poslove... To nije više negdje drugdje nego među nama, u našim crkvama i obiteljima.
Došlo je vrijeme u kojem se i vjerni i nevjerni pitaju:" Gdje je Bog? Zašto ne riješi naše probleme? Zašto nas ne spasi?"
A Bog poručuje:" Uprite pogled u Mene koji sam Začetnik i Završitelj vjere! Uprite pogled u Isusa Krista koji je za vas umro na križu da nitko više ne bi trebao: umrijeti, bio bolestan, bio siromašan, bio pod urocima i prokletstvima..."
Isus je umro, cijena je plaćena za svakog od nas. On je pobijedio sile tame, pobijedio je smrt i prokletstvo. Svatko tko uzvjeruje u Njega primit će VJEČNI ŽIVOT. Samo Isus Krist je riješenje za svaki tvoj problem. Samo On može spasiti ono što je izgubljeno. Samo Isus može uskrisiti ono što je već umrlo. Samo Isus!
Zato još danas, zato već sada zazovi to predivno Ime Koje je dato za spasenje svakom tko vjeruje. Zazovi Isusa u svoj život i fokusiraj se samo na Njega. ON JE SVE ŠTO TREBAŠ!
Ako imaš nekakvo pitanje ili molitvenu potrebu, slobodno se javi (mob/mail) bez ikakvog ustručavanja. Znaj da je danas DAN SPASENJA! Amen   091/5627938    zzidov@gmail.com


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?