Akumulacija pomazanja



Na nedavnoj molitvi dobio sam ovu proročku viziju koju želim podijeliti sa vama jer ju smatram jako važnom za svakog kršćanina.

Vidio sam grupe vjernika koji su na različitim mjestima slavili Gospodina Isusa Krista.
Dok su slavili od njih se prema nebu podizalo pomazanje u obliku vode i što su više slavili više se vodenog pomazanja podizalo prema nebu. Ta voda se akumulirala na nebu i postojala je sve veća. Voda se kontinuirano skupljala dok nije nastalo kao jedno veliko jezero nad cijelim gradom i zemljom. U jednom trenutku je ta voda koja se akumulirala na nebu pala silovito na zemlju i potpuno je natopila.

Tumačenje vizije: kršćani iz različitih crkava i denominacija koji su se skupljali na različitima mjestima u gradu i zemlji kroz pjesmu i zahvale  slavili  su Isusa Krista. Dok su tako slavili od svakog od njih se prema nebu podizala voda kao u malim potocima. Kontinuirano slavljenje je činilo da se nebo punilo tom vodom dok se nije potpuno ispunilo cijelo nebo nad gradovima i zemljom. U jednom trenutku je ta akumulirana voda bila toliko teška da je nebo nije više moglo držati i došlo je do naglog pada sve te vode na zemlju. Svi gradovi kao i cijela zemlja bili su zapljusnuta tom vodom koja predstavlja pomazanje Duha Svetoga. Kršćani su svojim slavljenjem slali vodu u nebo i kada se ispunila mjera te akumulacije Bog je izlio na zemlju izliće Duha Svetoga, izlio je kasnu jesenju kišu koju je obećao da će izliti na kraju vremena. Ta kiša ne može pasti na zemlju ako sa zemlje nije kontinuirano slana u nebo.

Izliće Duha Svetoga i najveća duhovna probuda je u vlasti Božje Crkve.

Crkvo Isusa Krista ustraj u slavljenu Božjeg Janjeta jer samo ako ustraješ vidjet  ćeš ono što ljudsko oko nije vidjelo, što uho nije čulo i što naše srce ne može ni zamisliti. Amen. (Željko Židov, Zagreb 13.01.2017.)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?