Vjera - sredstvo pobjede

"...jer sve što je od Boga rođeno pobjeđuje svijet. A ovo je sredstvo pobjede koja pobjeđuje svijet: naša VJERA." (1.Ivanova 5:4)
Bog nije Bog samo prošlosti ili pak samo budućnosti, On je i Bog sadašnjosti. I On ti kaže tj. nudi da već danas postaneš pobjednik te da počneš živjeti životom pobjednika. Svakom tko je rođen od Boga, rođen od Njegovog Duha Svetoga, pripada kao baština pobjednički život.
Bog nas nije stvorio za poraz već za pobjedu. Nema veze kako se osjećaš i kroz što sve prolaziš. Nema veze koliko su velike oluje u tvom životu, znaj da je Bog veći. On je već pobijedio na križu. Pobijedio je za tebe. Platio je cijenu za tebe. Učinio je sve da bi ti danas mogao živjeti pobjedničkim životom. Iz vjere u vjeru, iz slave u slavu!
Što trebaš učiniti da bi mogao imati takav život?
Počni vjerovati Bogu. Nemoj vjerovati svojim doktorima, političarima... vjeruj Bogu.
Vjeruj da su sva Biblijska obećanja zapisana upravo za tebe. Ako vjeruješ da je Bog sve što piše u Bibliji, počet ćeš voditi pobjednički život. Ako vjeruješ da je Bok: Spasitelj, iscjelitelj, osloboditelj, ljubav, mir, radost, mudrost, znanje... biti će i više nego pobjednik.
Bog ti je dao to sredstvo pobjede, dao ti je svoga Duha vjere onog momenta kada si Mu se predao. Zgrabi to sredstvo, zgrabi vjeru i postani POBJEDNIK. To je tvoja baština u Isusu Kristu. Amen!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?