Život pobjede

"...jer sve što je rođeno od Boga pobjeđuje svijet. A ovo je sredstvo pobjede koje pobjeđuje svijet, naša VJERA." (1.Ivanova 5:4)
Bog nas nije stvorio za poraz. U nas je nanovim rođenjem stavio Duha Svetog, Duha POBJEDE. Nema veze kako izgledamo ili kako se osjećamo. Možda se osjećamo jadno, poraženo, izgubljeno... ali Bog za nas i dalje ima život pobjede. Dokaz tome je da nam je dao svoga Duha, istog Duha kojeg je imao i sam Isus Krist.
Gledajući Isusa na križu, možemo vidjeti samo negativne stvari. Ostavljen od svih, izbičevan, proboden, popljuvan, izrugivan... ništa lijepo.
Ali upravo kroz sve te negativnosti, Isus je izvojevao najveću pobjedu u svome životu.
Zato ne gledaj svoje okolnosti, ne slušaj što ti tvoja duša govori, važnije je što Božja Riječ govori. A Ona kaže da si stvoren za POBJEDU.
Iza najveće oluje dolazi sunčani dan.
Kušanje tj, testiranje je nešto kroz što svi moramo proći. (sam Isus je bio testiran u svemu ali nije nijednom pao). Vjeruj Bogu da je vjeran i da te nikada neće ostaviti. Vjeruj Mu da te je ispunio svojom silom Duha da bi mogao nadvladati svaku kušnju u svome životu. Vjeruj Mu jer samo tako možeš voditi pobjedonosan život: IZ VJERE U VJERU, IZ SLAVE U SLAVU.
"Vi ste dječice od Boga i vi ste ih pobijedili, jer je veći onaj koji je u vama nego onaj koji je u svijetu." (1.Ivanova 4:4)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?