Ozdravljenje od leukemije

Na jedno od naših seminara Ozdravljenja i oslobođenja, došla je jedna majka čija je kćer ležala u bolnici u zadnjem stadiju leukemije. Nakon poziva za molitvu, ona je izašla van pred cijelu crkvu i rekla o svojoj kćeri kroz suze i jecanje. Bog mi je odmah progovorio da je želi ozdraviti.

Rekao sam toj ženi da skine svoju maramu koju je imala oko svoga vrata. Položio sam ruke na tu maramu i prenio pomazanje Duha Svetoga, rekavši joj da sada otiđe kod svoje kćeri i da tu maramu položi na nju.

Idući tjedan, ta žena je došla ponovno kod nas na naše bogoslužje sa svjedočanstvom kako je položila maramu na svoju kćer i kako se trenutno oslobodilo Božje pomazanje. Kćer joj je trenutno ozdravila što su potvrdili i sami doktori koji su joj idući dan pregledali krv i koji su ustanovili da je krv potpuno normalna. Bolest je nestala na njima neobjašnjivi način.

Nakon nekoliko dana, ta mlada žena je puštena iz bolnice sa potvrdom da je potpuno zdrava. Isus koji je najveći iscjelitelj, ozdravio je tu mladu ženu.

Isus je veći od svake bolesti i od svakog problema jer je On Svemogući Bog. Bog koji ljubi čovjeka. Bog koji je otišao na križ i platio cijenu da bi svi oni koji dođu k Njemu mogli biti spašeni, ozdravljeni, oslobođeni... Haleluja!



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?