Vjerujmo u Očevu providnost


"Ne brinite se tjeskobno i ne govorite:'Što ćemo jesti, ili što ćemo piti, ili u što ćemo se obući?!' to sve traže pogani (nevjerni). Jer zna Otac vaš nebeski da vam je to sve potrebno. Zato tražite najprije Kraljevstvo Božje i Njegovu pravednost, a ostalo će vam se nadodati." (Matej 6:31-33)

Znajmo da je ispunjenje svake naše potrebe samo u Njemu! Tko ima Njega ima sve, tko nema Njega nema ništa. Možete imati cijeli svijet ali ako nemate Njega u svome životu, u svome srcu, uzalud vam je. Isusova žrtva na križu nije bila polovična, već SAVRŠENA. Prije nego je predao svoj duh Ocu, uzviknuo je:"SVRŠENO JE!!!"

Narode Božji, znajte da ne morate tražiti ispunjenje vaših životnih potreba, iz razloga jer su one već ispunjene. Isus je na križu platio cijenu da bi mi danas imali ispunjenu SVAKU potrebu. Zato ne tražimo više ono što traže pogani (nevjerni), već tražimo NJEGA. Tražimo Njega i Njegovo Kraljevstvo, i u tom Kraljevstvu imamo SVE.

Božje Kraljevstvo nije siromašno već je bogato. Pa tamo su ceste od samog zlata. Haleluja! Tražite Njega i On vam obećava da će sve vaše potrebe biti namirene i u svome srcu ćete tada imati mir, mir koji nadilazi svaki razum. Amen!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?