Zadnja vremena

Sve više se mogu čitati natpisi u novinama, na facebook-u, među kršćanima se također sve više govori o zadnjim vremenima, antikristu i žigu zvijeri. Svi ti članci i razgovori se prenose na budućnost. Jednog će dana doći antikrist i tada ćemo morati biti spremni da se suprotstavimo tome.
Jako je važno upoznati sotonski način djelovanja i njegovu strategiju.
Njemu uopće nije problem da se kršćani bave Bogom, zadnjim vremenima... On im čak pomaže u tome. Na koji način?

Pa strategija je vrlo jednostavna: potaknuti kršćane da se bave prošlošću ili pak budućnošću. Sotona ili religija kroz koju on djeluje, uvijek usmjeravaju prema prošlosti ili budućnosti. A naš je Bog Bog sadašnjosti. Bog je sada, ne sutra. Bog želi sada odnosno danas djelovati. Kao što kaže Biblija: "Danas je dan spasenja!"
Ono što je bilo, bilo je i ne može se više promijeniti. Ali ako želimo blagoslovljeno SUTRA, moramo se već danas pokrenuti. Puno puta se u kršćanskim krugovima čuje misao: "Nije još vrijeme za to."
Vratimo se na zadnja vremena, antikrista, žig zvijeri. Trebamo znati jednu stvar, ako se danas ne počnemo spremati za te dane, ni u te dane nećemo biti spremni. Ne počinjemo se spremati kada antikrist počne vladati i kada se počnu ugrađivati žigovi. Za te dane se DANAS trebamo početi spremati.
Mnogi kršćani su DANAS vezani za ovaj svijet na različite načine. Najveće ropstvo u kojima sotona već danas drži kršćane su KREDITI. Da ljubljeni, KREDITI su veliko đavolje ropstvo. Danas se zbog dugova gube obitelji, imovina, zdravlje pa na kraju i vjera u Boga. Bog nas uči kroz svoju Riječ DA NE BUDEMO NIKOME DUŽNI.
Kršćani ovise o DOKTORIMA, PLAĆAMA, POLITIČARIMA, VJERSKIM VOĐAMA... Jesmo li se ikada zapitali što ćemo činiti kada sve to izgubimo, kako ćemo onda živjeti?
"Moj pravednik će živjeti po vjeri."
Hvala Bogu na svemu što imamo na ovome svijetu i na načine na koje nas blagoslivlja. Hvala Bogu za poslove, zdravstveno osiguranje, pastore, crkve... Međutim, mi nikako ne smijemo ovisiti o svemu tome. Mi uvijek i u svemu trebamo ovisiti samo o BOGU.
SPREMAJMO SE VEĆ DANAS UZ BOŽJU POMOĆ ZA SVE ONO ŠTO ĆE DOĆI SUTRA. BUDIMO BUDNI I BDIJMO.
"Pazite sami na se da vam srca ne otvrdnu od razuzdanosti, pijanstva i tjeskobnih briga za život, da vas iznenada ne uhvati onaj dan kao zamka, jer će doći na sve stanovnike cijele zemlje. Bdijte i molite svaki čas, da biste mogli umaći svemu onome što se ima dogoditi i održati se pred Sinom Čovječjim." Luka 21:34-36)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?