Isus Krist želi učiniti dobre stvari u tvome životu

“...kako je Bog Isusa iz Nazareta pomazao Duhom Svetim i silom te kako je Isus prošao čineći dobro i ozdravljajući sve koje je sotona tlačio, jer Bog bijaše s Njim.”  (Djela apostolska 10:38)

Bog je dobar Bog i ima samo dobre stvari za sve one koji vjeruju u Njega. Isus Krist je došao na ovaj svijet da predstavi svog Oca. Vidimo u gore navedenom stihu da ga je Otac pomazao samo sa jednom svrhom, a to je da čini SAMO DOBRO. Isus nije učinio niti jedno zlo. Nikome nije dao bolest, siromaštvo ili uzeo kruh iz usta. Naprotiv, On je hodajući ovim svijetom činio samo dobre stvari: liječio je bolesne, oslobađao je zarobljene, uskrisivao mrtve, tješio žalosne, hranio gladne...
Isus je rekao jednom prilikom da: ”Tko je vidio mene, vidio je i Oca.” (Djela 14:9) Sve što je Isus učinio bila je savršena volja Njegovog Oca. I danas, Očeva volja se nije promijenila. I danas, On želi ozdravljati, tješiti, dati nadu i novi život. Bog se nije promijenio. I danas je On Bog ljubavi i milosrđa.

Dragi prijatelju, Otac danas želi biti isti i u tvom životu. On te neizmjerno voli. Teško mu je zbog svega što prolaziš u svom životu. On želi promijeniti tvoj život. Želi ti iskazati svoju ljubav i milost. Želi učiniti dobro u tvom životu. Što trebaš učiniti? Zavapi Mu iskrena srca. Reci Mu da Ga trebaš. Otvori Mu svoje srce i pozovi Ga da te ispuni Duhom Svetim. Zamoli Ga da te ozdravi, da te ispuni ljubavlju, radošću i mirom. Zamoli Ga da jednom zauvijek promijeni tvoj život.
“Ja sam došao da ovce imaju život i da ga imaju u izobilju!”  (Ivan 10:10)

Ako imaš neko pitanje ili potrebu za molitvom, slobodno se javi!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?