Molitva za grad Zagreb

Ljubljeni u Kristu,
Obavještavamo vas da ćemo 17.12. imati zadnju zajedničku molitvu u ovoj godini. Stoga je iznimno važno da se uključite osobno i da pozovete sve one koji imaju zastupništvo na srcu. Želimo da se kao Crkva u ovome gradu skupimo na kraju godine i damo zahvalu Ocu na svemu što je učinio za nas, ali isto tako da izgovorimo blagoslov za 2015g.
Molitva će se ovoga puta održati u petak 17.12.2014. u 19h. u prostorijama BC Radićeva 30.
Svakom probuđenju koje je bilo do sada, prethodila je ustrajna molitva Crkve Isusa Krista. Vjerujemo da i probuđenju koje će doći na naš narod prethodi naša zajednička molitva.
Vjerujemo da imamo svjesnost onoga što se dešava u crkvi a tako i u svijetu. Vidimo da ne možemo napredovati unatoč našem trudu. Taman se nešto pokrene na bolje i onda kao da nas neka nevidljiva ruka zgrabi i vrati nas nazad. Da, to je realnost u kojoj se nalazimo. No, Radosna vijest je da u tome ne trebamo ostati. Otac ima izlaz iz te situacije. Haleluja!
Rješenje je u zajedničkoj molitvi Crkve Isusa Krista. Molitva može promijeniti sve. Molitva ima silu da promijeni sve i da dovede prisutnost Svemogućeg Boga u naše obitelji, crkve, politiku, ekonomiju...
Stoga vas sve srdačno pozivamo da nam se pridružite na ovoj mjesečnoj molitvi.
U ime organizacijskog tima,
Željko Židov i Ljubica Zemunović


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?