Večer slavljenja i molitve


                                                                                                                                                         
Ljubljeni u Kristu,
Želimo vas obavijestiti da ćemo ovaj mjesec 31.10.2015. u 19h. u BC Radićeva 30, imati Večer slavljenja i molitve. Kao što sam to već i izložio na sastanku za pastire (prošle godine), ne želimo više dozvoliti da sile tame imaju svoje događaje koji su jako duhovno štetni za naš grad a da im se u tome ne suprotstavimo.
Zato smo odlučili da ovaj put organiziramo Večer slavljenja u kojoj bi sudjelovali različiti slavljenički timovi zagrebačkih crkava. Isto tako bi nakon slavljenja nastavili sa molitvom za naš grad.
Molimo da obavijestite sve osobe koje imaju na srcu slavljenje i zastupničku molitvu o tom događaju, te da ih pozovete da nam se pridruže da zajedno proslavimo Ime koje je iznad svakog imena, ime Kralja Isusa Krista.
Za one koji to možda još ne znaju u noći sa 31.10. na 01.11. slavi se Noć vještica. Tu noć mnogi vračari, vještice i sotonisti štuju sotonu uz prinošenje različitih žrtava, pa čak i ljudskih.
01.11. rimokatolički vjernici slave dan mrtvih u kojima se mole i štuju mrtve.
Mislimo da je dosta bilo da samo sjedimo skrštenih ruku i čekamo da se nešto pozitivno dogodi u našem gradu, jer se to zasigurno neće nikada samo po sebi dogoditi. Bog nam je dao svu vlast nad zmijom i štipavcima iz razloga da mi napravimo tu pozitivnu promjenu. Amen!
„Petorica vas nagonit će u bijeg stotinu njih, a stotina vas nagonit će u bijeg deset tisuća njih!“ (Lev.26:8)
„Ti me opasa snagom za borbu, a protivnike moje meni podloži. Ti dušmane moje u bijeg natjera, i rasprših one koji su me mrzili“ (2.Sam.22:40,41)
Organizatori: Željko Židov i Ljubica Zemunović

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Buđenje iz kome (svjedočanstvo)

Je li Isusovo uskrsnuće i tvoje uskrsnuće?